5 april 2020

Thuis Quizen vanaf de Bank

1 Juni, Cafés weer open !


29 mei Muziekketting op ZOOM

Komende vrijdag geen quiz met alles erop en eraan, maar alleen de afterparty! Vanaf een uurtje of 20:30. In Zoom, dus maximaal 100 plaatsen beschikbaar. Muziek van onze DJ’s met setjes kettingvragen tussendoor, puntjes te verdienen voor de snelle chatters met het goede antwoord. Van The Minneapolis Midget, via Sporty Spice, naar The Thin White Duke en terug. Met een combi van wat popkennis, geluk en snel opzoeken kom je een heel eind!


15 mei nieuwe Online Pubquiz

Vrijdag de 15e was helaas alweer de 4e Natte Plek online couch-potato-quiz.  Helaas, want er gaat uiteraard niets boven een echte pubquiz in een gezellig café. Twee rondes met algemene vragen, twee plaatjesrondes, tien liedjes door Google Translate gehaald (iets met vogels deze keer), een bonus-audio en audioronde. 

Uiteraard staat deze editie weer onder streng toezicht van het:


Quiz op 1 Mei, mét afterparty

Op vrijdag 1 mei stond er weer een uitgebreide quiz online. Twee rondes met algemene vragen, twee plaatjesrondes, Tien liedjes over de zorg door de vertaalmachine gehaald, een bonus-audio en audioronde.


Eigoeie online Quiz op 17 april !

Met 66 teams was het weer een gezellige drukte online. Gelukkig bleef de website overeind. Jullie hebben zelf nagekeken (dit was de vorige keer namelijk behoorlijk tijdrovend). Conclusie, het bevalt beter zo en jullie zijn allemaal winnaars! Met zo’n 66-67 punten stond je op het podium. Jullie waren eigoed! Zoals het het nu voor staat is er op vrijdag 1 ei wederom een Online Pubquiz. Hopelijk de laatste keer online, want er gaat niets boven de echte kroeg. #eenonlinepubquiziseenonlinequizengeenpubquiz


Eerste online quiz op 3 april

De eerste quiz op 3 april, was zeer gezellig. hier de einduitslag >>

Oh ja, het nakijken duurde toch wel wat langer dan verwacht…….dus dat gaan we de 17e toch iets anders organiseren 🙂


Puppie Quiz

Mochten de kids zich vervelen, hier een aantal leuke quizvragen voor de jeugd, veel plezier ermee.

Sssssssssssssttttt., hier kun je de antwoorden vinden